Online raktárkezelő szoftver előnyei

sakalmedia | 2017. Március 31.

A Sakál Média által fejlesztett online felhő alapú raktárkezelő programról.

Az új fejlesztések és a gyors internetkapcsolatoknak köszönhetően már feleslegessé vált a helyileg telepíthető raktárkezelő szoftverek nagy része.  Mivel a telepített szoftverek laptopokon, régi PC-ken futnak, így az adatbiztonság is csekély. Sajnos a HDD-k szeszélyes élettartama miatt sokak vesztik el a teljes adatbázisukat, vagy több hónapos mentést tudnak csak visszaállítani. Ilyenkor az újra leltárazás még a kisebb vállalkozásoknál is több napot vehet igénybe.

Az online raktárkezelő szoftverek mellett sok érvet lehet felsorolni. Köztük az egyik legfontosabb, hogy távoli szerveren, távoli adatbázist használnak, így naponta több komplett mentés is elérhető.  Ennek köszönhetően felhasználói hiba esetén visszaállítható a teljes adathalmaz.
Az raktárkezelő adatbázis szerverek stabilitása és elérhetősége a 0-24 használatra lettek kitalálva. A szervertermekben stabil internetkapcsolat, áramellátás érhető el.

A raktárkezelőhöz több jogosultsággal, több felhasználó férhet hozzá egy időben. Nincs szükség telepítésre új eszközön, mivel bármelyik ismert böngészőből elérhető és működőképes. Ennek köszönhetően a raktárkezelő programot kedvező havidíjjal tudjuk értékesíteni.

A távoli adatbázis több országban is kérhető, így akár Franciaország, Románia, Ukrajna is lehet az adatbázisunk tárolási helye. Ennek köszönhetően az adatokat csak a tulajdonos éri el. Mivel nincs telepített szoftver és adatbázis a vállalkozásnál helyben, így a használt eszközökön semmilyen adat nem tárolódik. Hibás eszköz esetén sincs szükség beállításra, a felhasználó névvel és jelszóval történő belépés után egyből használható a raktár kezelés.

Szoftverünket POS terminál kiegészítővel is kérheti, így egy rendszerben mehet a kereskedelem és a raktárkezelés is. Mint a raktárkezelésnél, itt is több felhasználó több POS terminál felületen értékesíthet. Ehhez akár hőpapíros blokk nyomtató is társítható.

Raktárkezelő funkciók:
készlet nyilvántartás
naprakész raktár statisztikák
szállítólevél generálás
számla generálás
vonalkód generálás és etikett nyomtatás
adatok exportálása
raktárak közötti árumozgatás
stb.

POS terminál felület
vonalkódos kosár felület
visszajáró számítás
raktárkészletből eladott termék leemelése
rögzített felhasználó fiókok a tranzakciókhoz
rendelés törlése(adminisztrátor engedéllyel)

Ha kérdése lenne, vagy egyedi igényeit szeretné megvalósítani keressen minket!
Telefon: +36-30/643-42-11
Email: info@sakalmedia.hu