Szépségverseny Facebook szavazással

sakalmedia | 2017. Április 7.

Egyre elterjedtebb dolog, hogy a Facebook regisztrációval lehet csak szavazni különböző internetes szépségversenyen, esetleg pályázatokra. Azért használják ezt az ellenőrzési módszert, mert így hiteles, valós személyek szavazatai gyűjthetőek be, amit később lehetőség van ellenőrizni. Így a csalásokat próbálják teljesen kiszűrni

A Facebook szavazórendszerünknek köszönhetően szépségversenyek esetén a Facebook regisztrációval szavazók csak egyszer adhatják le voksukat. A szavazás véglegesítésekor kérhető, hogy csatlakozzanak Facebook oldalunkhoz, így a szavazókkal bővíthetjük Facebook táborunk számát.

Minél több versenyező, minél több szavazatot gyűjt be, annál több kedvelő érhető el az Ön Facebook oldalán!

A versenyre a jelentkezés is a az általunk leprogramozott felületen történik, így az adminisztráció is könnyebb. A jelentkezés után az adminisztrátor felületen megjelennek a versenyre jelentkezők, azokat csak ellenőrzés után küldhetjük ki az éles szavazásra. A kialakított felületen lehetőség van a támogatók logóinak feltöltésére, illetve a szöveges menüpontok módosítására, köztük a szabályzatéra is. Minden versenyző adatlapjára leadott szavazat ellenőrizhető, így szűrhetőek a robot Facebook felhasználók, vagy az esetleges csalók.
A szavazók között lehetőség van sorsolásra, ezzel is buzdítva őket, hogy adják le voksukat a versenyzőkre.

A felületet az igények szerint alakítjuk ki, így akár több Facebook oldal is bekerülhet.

Ha szeretné, hogy elkészítjük szépségversenyének felületét, lépjen velünk kapcsolatba.

Telefon: +36-30/643-42-11
Email: info@sakalmedia.hu